Jaahas, se aika vuodesta taas. Posti toi maatalouden veroilmoituksen ja mä en ole ehtinyt miettiä yhtään vielä viime vuoden tilien tekoa. Onko tämä aika muille yhtä haasteellinen? Huomasin tuosta verottajan kirjeestä, että palautuspäivämäärä oli muuttunut. Alv-ilmoituksen annan helmikuun loppuun mennessä ja maatalouden ilmoitus tarvitsisi vasta huhtikuulla jättää. Mutta helpostihan mä ne samalla kertaa teen helmikuussa OmaVerossa! https://www.vero.fi/tietoa-verohallinnosta/verohallinnon_esittely/uutiset/uutiset/2019/maataloudenharjoittaja-ja-mets%C3%A4nomistaja–veroilmoituksen-m%C3%A4%C3%A4r%C3%A4p%C3%A4iv%C3%A4t-muuttuvat/ -Harriet (mekorhoset.fi/harriet)

Poika tulee firmaan tekemään inventaaria joulun välipäiviksi ja sille tarvittis verokortin. Palkka tulee ens vuonna vasta. Tutkin asiaa ja totesin, että helpoiten sen varmaan saan tehtyä OmaVerosta. Sieltä näköjään saa huoltaja tehtyä yli 16veelle verokortin. (y) vero.fi/omavero -Matti (mekorhoset.fi/matti)

Taidan olla tänä vuonna laiska ja vaan ostaa siivouksen itsenäisyyspäivän illallisjuhlia varten. Me Ollin kanssa rakastetaan järjestää illallisia ystävillemme, mutta kummasti se siivoaminen aina jää minun kontolleni. Sitä paitsi siitä laskusta saa vielä kätevästi kotitalousvähennyksenkin! Luin että ne voi nyt ilmoittaa OmaVerossa verotukseen pitkin vuotta, ei tarvitse enää odottaa kevääseen. vero.fi/omavero -Merja (mekorhoset.fi/merja)

Siis äh, taas olen hukannut jäännösveron maksulaput ja eräpäivä taisi olla jo 3.12. Kuinka ne voi pitää tallessa kun tulevat niin aikaisin? Onneksi Merja aamulla vinkkasi, että ne pystyy samantien käydä maksamassa OmaVerossa. vero.fi/omavero -Olli (mekorhoset.fi/olli)

Kenellä muulla on kunnia olla suvun ATK-tukihenkilö? 😃 Näitä erilaisia kysymyksiä tulee itselle melkein päivittäin… Nyt vuorossa iskä ja verokortti. Tiedoksi kaikille apua tarvitseville ja sitä antaville, että verokortteja 2019 ei pysty muuttamaan vielä OmaVerossa. T. Saku