JIHAA!! <0) Kohta tää mimmi suuntaa minilomalle luonnon helmaan, nimittäin tuki-ja liikuntaelinsairaille suunnattuun kuntoutukseen. Päädyin sitten ”laitosvaihtoehtoon” ja eroon arjesta. https://www.kela.fi/documents/10180/1547996/Kuntoutus_Tules_kurssit.pdf/889c7790-fb6a-4a4f-bb66-04f3eebe7334

Mulle sopivaa kuntoutusta tuntuisi olevan KIILA-kuntoutus tai kuntoutuskurssi. Molempi parempi? Nyt pitäis vaan päättää. TULES-avokuntoutus olis siinä mielessä hyvä, että kuntoutuspaikassa ei tartte olla yötä. Eri asia sitten, jos haluaa kuntoutuksen ohella nauttia täyshoidosta… https://www.kela.fi/kuntoutus-ja-sopeutumisvalmennuskurssit

Nyt tarvis kyllä jotakin jeesiä paheneviin niska-hartiajumeihin, jotta selviän eläkkeelle näillä krempoilla. (:
| Työterveydestä suositeltiin kuntoutusta. https://www.kela.fi/mita-kuntoutus-on

Hei olen Pirjo, Tertun käly ja olen 63-vuotias. Odotan jo innolla eläkepäiviä, kun pääsen bussireissuille mieleni mukaan. Paras viikonpäivä on keskiviikko, silloin posti tuo uudet tarjouslehdet kotiin.

Korhosen perheessä sattuu ja tapahtuu. Perheen sydän on äiti Merja Korhonen, 58-vuotias opettaja, jonka ympärille muut henkilöhahmot rakentuvat. Perheen isä Olli on yrittäjä, lapsista Suvi tekee töitä freelancerina, Sanna on vakituisessa työsuhteessa ja Saku seikkailee pätkätöiden ja opiskelujen välimaastossa. Perheestä löytyy myös muun muassa eläkeläinen Terttu, suomenruotsalainen maanviljelijä Harriet ja berliiniläinen graafikko Tom.

Korhosten profiilissa kerrotaan verotuksellisista ja Kelan tukiin liittyvistä asioista, jotka liittyvät ihmisten eri elämäntilanteisiin. Löydätkö itsesi hahmoista? Ota profiili seurantaan ja käy kurkkaamassa mekorhoset.fi!