Sijoitusasunnon pinnat olivat jo sen verta nuhjuiset, että oli korkea aika toteuttaa pieni pintaremppa. Tein siis pari reissua rautakauppaan ja kodinkoneliikkeeseen ja nyt on uudet laminaatit, tuore maalipinta seinissä ja tuliterä jääkaappi. Kyllä uuden vuokralaisen kelpaa! Remonttikulut voin onneksi vähentää verotuksessa vuokratuloista nyt kun tuo remppa tehtiin kahden vuokrasuhteen välissä. Ammattimiehenä tein rempan itse eli työn osuutta en voi vähentää, mutta materiaalikulut ja matkat asunnolle kyllä. https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/omaisuus/vuokratulot/vahennykset/remonttikulut/ -Olli (mekorhoset.fi/olli)

Siis äh, taas olen hukannut jäännösveron maksulaput ja eräpäivä taisi olla jo 3.12. Kuinka ne voi pitää tallessa kun tulevat niin aikaisin? Onneksi Merja aamulla vinkkasi, että ne pystyy samantien käydä maksamassa OmaVerossa. vero.fi/omavero -Olli (mekorhoset.fi/olli)

Kenellä muulla on kunnia olla suvun ATK-tukihenkilö? 😃 Näitä erilaisia kysymyksiä tulee itselle melkein päivittäin… Nyt vuorossa iskä ja verokortti. Tiedoksi kaikille apua tarvitseville ja sitä antaville, että verokortteja 2019 ei pysty muuttamaan vielä OmaVerossa. T. Saku

Luonto on minulle tärkeä elämän voimavara. Mikään ei voita nuotiolla keitettyä nokipannukahvia. Vaimo tykkää kulkea noissa kulttuuririennoissa, mutta minulle urheilu on aina ollut meidän perheen yhteinen juttu. Parhaat hetket lasten kanssa on aikoinaan vietetty matkalla urheiluharrastuksista kotiin. Rakennusalan yrittäjä ja innokas penkkiurheilija, olen Olli 60 v. Tampereelta.

Korhosen perheessä sattuu ja tapahtuu. Perheen sydän on äiti Merja Korhonen, 58-vuotias opettaja, jonka ympärille muut henkilöhahmot rakentuvat. Perheen isä Olli on yrittäjä, lapsista Suvi tekee töitä freelancerina, Sanna on vakituisessa työsuhteessa ja Saku seikkailee pätkätöiden ja opiskelujen välimaastossa. Perheestä löytyy myös muun muassa eläkeläinen Terttu, suomenruotsalainen maanviljelijä Harriet ja berliiniläinen graafikko Tom.

Korhosten profiilissa kerrotaan verotuksellisista ja Kelan tukiin liittyvistä asioista, jotka liittyvät ihmisten eri elämäntilanteisiin. Löydätkö itsesi hahmoista? Ota profiili seurantaan ja käy kurkkaamassa mekorhoset.fi!