Veronpalautukset oli näköjään tulleet tilille! Mihis meinaatte itse hussata tänä vuonna? Ens vuonna ne vissiin tuleekin jo elokuusta alkaen – kesälomarahaa! (y) vero.fi/muutoksia -Sanna (mekorhoset.fi/sanna)

Koiraihminen ja vähän kehittämistöitä siinä sivussa. Ihanaa, kun on vakituinen työpaikka ja kivat työkaverit. Tykkään hoitaa asiat ajoissa kuntoon, niin vältän turhan stressin. Sanna 27v tässä moi!

Korhosen perheessä sattuu ja tapahtuu. Perheen sydän on äiti Merja Korhonen, 58-vuotias opettaja, jonka ympärille muut henkilöhahmot rakentuvat. Perheen isä Olli on yrittäjä, lapsista Suvi tekee töitä freelancerina, Sanna on vakituisessa työsuhteessa ja Saku seikkailee pätkätöiden ja opiskelujen välimaastossa. Perheestä löytyy myös muun muassa eläkeläinen Terttu, suomenruotsalainen maanviljelijä Harriet ja berliiniläinen graafikko Tom.

Korhosten profiilissa kerrotaan verotuksellisista ja Kelan tukiin liittyvistä asioista, jotka liittyvät ihmisten eri elämäntilanteisiin. Löydätkö itsesi hahmoista? Ota profiili seurantaan ja käy kurkkaamassa mekorhoset.fi!