Kuulin mainoksen radiosta, et ihmiset ei voi hoitaa veroasioistaan 2.-7.11. Sen jälkeen homman pitäisi kuulemma toimia! vero.fi/rajoitettupalvelu -Sini

En ole hyvä pysymään paikallani. Haluan vaikuttaa omiin aikatauluihini, joten keikkatyö ja yrittäjänä toimiminen sopii mulle. Nautin aktiivisesta cityelämästä oman pienen perheeni (mieheni Tom ja lapsemme Aino) kanssa. Sini, moi, 33v. ja musiikki on mulle yksi elämän henkireikä.

Korhosen perheessä sattuu ja tapahtuu. Perheen sydän on äiti Merja Korhonen, 58-vuotias opettaja, jonka ympärille muut henkilöhahmot rakentuvat. Perheen isä Olli on yrittäjä, lapsista Suvi tekee töitä freelancerina, Sanna on vakituisessa työsuhteessa ja Saku seikkailee pätkätöiden ja opiskelujen välimaastossa. Perheestä löytyy myös muun muassa eläkeläinen Terttu, suomenruotsalainen maanviljelijä Harriet ja berliiniläinen graafikko Tom.

Korhosten profiilissa kerrotaan verotuksellisista ja Kelan tukiin liittyvistä asioista, jotka liittyvät ihmisten eri elämäntilanteisiin. Löydätkö itsesi hahmoista? Ota profiili seurantaan ja käy kurkkaamassa mekorhoset.fi!